Ytterøykylling

Ytterøykylling

En halvtimes fergetur innerst i Trondheimsfjorden ligger Ytterøy, hvor det siden sekstitallet har vært kvalitetsbevisst kyllingproduksjon.

Ola og Mildrid Norum startet med kyllingproduksjon på gården som en av de første i Norge. Historien sier at Ola den gangen kjørte fra Ytterøy til Trondheim med levende kyllinger og leverte til ærverdige Britannia Hotell hvor kyllingene gikk løs i bakgården på hotellet. Mildrid var den som først så seg bruk for kyllingvingene som på den tiden ble kassert, i dag finner du kyllingvinger og andre kyllingprodukter fra ytterøykylling i delikatessedisker over hele landet. Hos Ytterøykylling lar de kyllingen gå noen dager ekstra i fjøset, som gjør den ekstra stor og saftig. At kyllingene har god plass i fjøset, kombinert med kort veg til slakteri gir også god dyrevelferd.

Ytterøykylling logo
Ytterøykylling er tilgjengelig her:
klikk for kontaktinfo