Kantefølflak – Viken Snacks

Kantefølflak – Viken Snacks

Lokalutviklet delikatessechips fra Hol i Hallingdal, kanteføls opprinnelsesbygd. Etter å ha utviklet og produsert superlokale Kantefølflak siden 2016, har vi nå skalert opp produksjonen og fått Den Lille Chipsfabrikken med på laget. Distribusjonen er økende, så nå trenger du ikke lenger å være bosatt i Hallingdal - eller spesielt interessert i chips - for å finne en butikk som selger den nye delikatessen med den spennende historien.

Kanteføl er et unikt dialektord som oppstod da poteten kom til Hol rundt år 1770. Det var kanskje litt vanskelig å snakke, og huske dansk den gangen også. Faktum er i hvert fall at den danske kartoffelen ble gjenfødt som kanteføl da den slo rot i Hallingdal. Vi tok noen viktige beslutninger, og lagde noen kjøreregler, før vi startet opp produksjonen av Kantefølflak. 1: Våre kantefølflak skal smake bedre enn all annen chips på markedet. Det oppnår vi ved å benytte de beste råvarene fra dyktige potetbønder kombinert med kortreiste smakstilsetninger som kler produktet. Kantefølflak smaker dialekt! 2: Som utfordrer i gourmetsegmentet er vi avhengige av å levere førsteklasses kvalitet hver gang. Vi vil aldri vokse oss så store at vi mister oversikt over, og kontroll med, kvaliteten på produktene. 3: Vi skal ikke ha flere enn to kjøreregler. Så får tiden vise om Kantefølflak reiser langt mot øst og vest. Kanskje blir den etterhvert å få kjøpt utenfor landets grenser? Den endelige seieren kommer den dagen danskene begynner å si kanteføl i stedet for kartoffel. Værsågod, delikatessechipsen fra Hol er servert!

Kantefølflak_Collage
KantefølFlak logo
Kantefølflak – Viken Snacks er tilgjengelig her:
klikk for kontaktinfo