Iskremgarden

Iskremgarden

På Waldeland gård, under den høye himmelen på Jæren, beiter kuene i fred. Den ferske melken, blandet med naturlige smaker, blir til en knallgod is. 

Historien om Iskremgarden er et moderne norsk bondeeventyr. Den nye tiden begynte for kort tid siden, i 2006. Da det unge ekteparet Grete Waldeland Høiland og Ole Morten Høiland grublet seg fram til ideen. De ville gjøre noe mer enn vanlig gårsdrift, så hvorfor sende all den gode melken av gårde med tankbil? Det kan produseres til iskrem! Bønder på Jæren gjør ting skikkelig. Så det kunne ikke være snakk om hva som helst. Grunneierne dro til Italia for å smake og knytte kontakter. Så bar det hjem på kjøkkenet. De prøvde, og de feilet om og om igjen. Både familie og venner fikk is langt oppe i halsen. Men til slutt satt oppskriftene som de skulle. Det var en kompakt is med lite luft og mye smak. En liter is fra Iskremgarden veier mye mer enn en annen is fra frysedisken på lokalbutikken. Det er bare naturlige råvarer i isen. Det skal være ekte smaker, og det står de for. Kunstige essenser er ikke noe som Iskremgarden bruker. Så langt som mulig vil de benytte norske råvarer.

Iskremgarden logo
Iskremgarden er tilgjengelig her:
klikk for kontaktinfo