Homborsund Bryggeri

Homborsund Bryggeri

Fire kamerater fra kyststripa mellom Tromøy og Kristiansand har i flere år møtt hverandre med jevne mellomrom på et kjøkken i Homborsund i Aust-Agder. Hensikten har vært å komme sammen for å brygge eget godt øl, frikoblet fra hverdagen. Det er bakgrunnen til dagens Homborsund øl.

Historien ligner på en mengde andre forhistorier fra småskalabryggerier i hele den vestlige verden de siste årene, men herrene i Homborsund tror at ølrevolusjonen bare så vidt har kommet i gang. Den første produksjonen til Homborsund bryggeri gikk av stabelen i begynnelsen av mai, og ølet som nå er produsert og tappet på flaske er Homborøy Session IPA. Totalt tappes 3.200 liter i første omgang.

Homborsund Bryggeri logo
Homborsund Bryggeri er tilgjengelig her:
klikk for kontaktinfo