H.J. Kyvik

H.J. Kyvik

Kyvik Sild tilbyr produkter for enhver smak og anldedning. Sild er gourmetmat som du raskt kan lage noe spennende med. Med den økte interessen for lokal mat og slow-food er Kyviksild mer aktuell enn noensinne.

Siden 1866 og gjennom fem generasjoner har Kyvik familien høstet den beste silda fra havet utenfor Norge. Mye har skjedd i lokal- samfunnet siden den gang. Men fremdeles foredles Kyvik sild lokalt i Haugesund på den gamle gode måten. Å lage god sild tar tid, men en ekte Kyvik tar den tida som trengs for å lage god kvalitetssild. Kyvik er naturligvis en familiebedrift hvor kunnskap og erfaring går fra generasjon til generasjon. Idag bruker familieforetaket moderne teknikker i både fangst og foredling, men kvaliteten er som den alltid har vært. I lokalene til Kyvik henger portrettet av Martha, som var tredje generasjon Kyvik og minner alle på at kvaliteten skal man ikke fire på. Den dag i dag jobber fjerde og femte generasjon sammen for å tilby et lokalprodusert kvalitetsprodukt som hun ville nikket anerkjennende til.

Kyvik Logo
H.J. Kyvik er tilgjengelig her: