Fag Mat Kjøtt

Fag Mat Kjøtt

Det hele startet da moderselskapet Fagmat AS ble etablert i 1985 på Storsteinnes. I 1995 ble det dannet et datterselskap til Fagmat AS. Datterselskapet fikk navnet Fagmat Kjøtt AS og sto for produksjonsdelen i konsernet, samme året bygger Fagmat Kjøtt nye produksjonslokaler på nedre del av Storsteinnes sentrum og har siden drevet sin virksomhet derfra.

I 2006 ble Fagmat Kjøtt skilt fra moderselskapet og har siden vært en selvstendig bedrift. Fagmat Kjøtt AS har 5 ansatte. Omsetningen i 2011 var ca kr 11 millioner netto og det ble produsert ca 124 tonn kjøttvarer. Fagmat Kjøtt AS baserer driften på nedskjæring av helslakt fra Nortura Andslimoen og videreforedler disse til ca 200 ulike produktene vi har i vårt sortiment. Her kan nevnes pålegg, saltkjøtt, biffer, farseprodukter, pinnekjøtt, spekemat, salater, koldtbord osv. Våre ansatte har lang erfaring (11-22 år) innen kjøttfaget og har høy kompetanse innenfor de ulike fasene av nedskjæring og produksjon. Vi har alle nødvendige godkjenninger fra Mattilsynet og er sertifisert som kjøttprodusent av det internasjonale sertifiseringsselskapet Prosanitas. Våre rutiner baserer seg på HACCP-prinsippene og fokus på mattrygghet og kvalitetssikring. Fagmat Kjøtt AS har i en årrekke vært leverandør til dagligvare, storkjøkken og andre virksomheter i Balsfjord, Storfjord, Målselv, Lyngen og Lenvik. Vi er kjent for høy kvalitet, service og leveringsdyktighet til konkurransedyktige priser. Fagmat Kjøtt AS er derfor et utmerket alternativ for nettopp deg eller din bedrift! Nøl ikke og ta kontakt hvis du ønsker videre informasjon eller vil inngå en leveringsavtale.

Fag Mat Kjøtt logo
Fag Mat Kjøtt er tilgjengelig her:
klikk for kontaktinfo