Elda Bakeri

Elda Bakeri

Glutenfritt bakeri fra Sandnes. Tidligere navn var Gjestalveien Conditori.

Elda Bakeri ble startet av Helge Hansen i 1998 under navnet Gjestalveien Conditori as. Glutenfri bakst har lenge vært et nisjeprodukt for bakeriet. Et engasjement som startet da begge sønnene til Helge fikk gluten- og melkeallergi. Gjestalveien Conditori har drevet med Glutenfri bakst i over 20 år og sprer sine varer ut fra sitt glutenfrie bakeri i Sandnes. Glutenfrie produkter og spesialvarer er nisjeprodukt og utvikler seg stadig med nye varianter, da ofte basert på ønsker og tilbakemeldinger fra våre kunder! Endring av navnet til Elda Bakeri i 2018 ble gjennomført i forbindelse med overgang til nytt bakeri på Kvål i Sandnes. Bakeriet økte fra 250m² til 850 m², som ga muligheten til å øke produksjonen betraktelig og spre varene rundt i hele landet, gjennom våre sammarbeidspartnere. I 2019 ble Elda Bakeri kåret til Årets Bakeri.

Elda Bakeri er tilgjengelig her: