DalPro Gårdsmat

DalPro Gårdsmat

Livet ved Trøndelagskysten er herlig! Her finner du en rekke leverandører av kortreist kystmat – både fra den grønne og den blå åker. Hos oss på DalPro Gårdsmat får du hjort og villsau som lever det frie liv på Frøya og Hitra og beiter i lyng, urter, gress, einer, løvkratt og tang året rundt. Dyra er slaktet lokalt og behandlet på riktig måte for at kjøttet skal ha den aller beste kvailtet.

Fagfolk og håndtverk

Våre fagfolk sørger for at alle kjøttstykker er på ført informasjon om modning og at kjøttet holder ypperste kvalitet. DalPro har naturligvis offentlig godkjenning hvilket garanterer gode kvalitetsrutiner og godkjenning og oppfølging av veterinær.

Premierte råvarer

Flere av våre råvarer har fått utmerkelser i ulike matkonkuranser  som «Det norske måltid», «NM for kjøttprodukter» og Oi Trøndersk matfestival.

En vekstbedrift

Noen i Norge faller utenfor det alminnelige velferdsbildet for kortere eller lengre tid. Dette er mennesker som fellesskapet har ansvar for å hjelpe til en meningsfylt tilværelse. DalPro Gårdsmat er en avdeling ved DalPro AS. Dette er en vekstbedrift med mange avdelinger beliggende i Hitra og Frøya kommuner. Hovedavdelingen ligger i Hammerstaddalen på Hitra. Her har vi spennende arenaer for deltakerne med gård med hjorteoppdrett, villsauhold og vedproduksjon, gårdsmat, sommervedlikehold og småindustri. I tillegg tilbys også arbeid/arbeidsutprøving ved kontor (merkantilt arbeid) og kantine. På Siholmen på Frøya har vi eget vaskeri godt tilpasset hver deltaker. DalPro tilbyr en rekke tiltak for mennesker som har behov for støtte for å komme ut i arbeidslivet.

Dalpro logo
DalPro Gårdsmat er tilgjengelig her:
klikk for kontaktinfo