Bekkelysnippen

Bekkelysnippen

Produserer gourmetegg fra glade vaktler.

Vaktelegg er fyldige i smaken og bare 1/5 så store som vanlige hønseegg. De kan brukes på samme måte som hønseegg, og er næringsrike, gode og fyldige på smak. I tillegg er de svært dekorative og pynter opp enhver rett. Et vaktelegg inneholder dobbelt så mye A- og B2-vitaminer, og fem ganger så mye jern og kalsium som et vanlig hønseegg. De inneholder også en uvanlig stor menggde av det umettede fettet omega 3 og 6. Vaktelegg har ikke det dårlige kolestrolet LDL, men er svært rik på det gode HDL, noe som gjør eggene gode i dietter. Undersøkelser viser også at de kan være allergibekjempende. Vaktel er den minste av hønsefuglene, omtrent på størrelse med stær. Vaktlene på Bekkelysnippen fôres opp i naturskjønne omgivelser, med naturlig, næringsrikt fôr og masse kjærlighet. Velegnet som mini-egg & bacon, eller kokte som snacks. Hardkok da eggene, server dem med skallet på, lune eller kalde. Fjern skallet og "dypp" i grovt salt. Eller server dem som en forrett, for eksempel på salat, med rødløk og sort kaviar. En riktig næringsrik delikatesse!

Bekkelysnippen bilde
Bekkelysnippen logo
Bekkelysnippen er tilgjengelig her:
klikk for kontaktinfo